Selecteer een pagina

In de E-bieb kun jij al onze marketing- en communicatietemplates en e-boeken bekijken en downloaden. Regelmatig komt er weer iets nieuws bij. Gebruik waar jij wat aan hebt. Hierin staan de templates die wij zelf ook gebruiken. Neem een kijkje en ga er zelf mee aan de slag. Het gaat je zeker helpen bij het uitvoeren van jouw marketing-en communicatieactiviteiten. 

 

 

Content Kalender Template

Wij gebruiken een (online) content kalender, om bij te houden wanneer wij al onze content delen. Zo houden wij bij wanneer we wat gaan publiceren. Dit dwingt ons ook om te blijven delen. Wij hebben strakke deadlines en houden ons hieraan.  Zo blijven wij zichtbaar en on-top-of-mind bij onze doelgroep. Wat ga jij, wanneer delen? Ga nu zelf aan de slag met jouw eigen content kalender. 

  

 

10 Tips voor kick-ass content op social media

Vergroot zelf jouw bereik op social media. Bereik meer echte volgers met jouw eerlijke content! Hoe krijg je nu meer volgers op jouw social media kanaal of kanalen? Wij geloven alleen in echte volgers. Ja, je kan volgers kopen. Maar wat heb je eraan als deze volgers helemaal geen interesse hebben in wat jij te zeggen hebt? Volgers waar je interactie mee hebt, jouw berichten ook echt lezen en die jij verder kan helpen, zijn wel waardevol. 

10 Tips om jouw echte volgers te laten groeien.